Ads 468x60px

marți, 20 noiembrie 2012

De ce atatea arhive

                   Probabil ca fiecare persoana cunoaste dedesubturile internetului si ce pune acesta la dispozitie. Fiecare persoana cunoaste cateceva despre trackere atat cele romanesti cat si cele straine. Gasesti tot ce vrei, si ce nu vrei. Personal eu folosesc Filelist, Pirate Bay, etc. Una dintre cele mai frecvente intrebari care se ridica atunci cand cineva face upload la un joc este: Cum se instaleaza.
                      

                                                    Cum se instaleaza un joc

                                                           luat de pe tracker

De obicei cei care uplodeaza pe un tracker fac tot posibilul ca fisierul uplodat sa fie cat mai mic. Astfel se pastreaza un raport echilibrat intre download si upload numit ratie. Despre acest lucru se va discuta intr-un
material viitor. Revenind la oile noastre, uploaderii arhiveaza o imagine in ,,n" arhive. Acele ,,n" arhive sunt arhivate si ele in alte arhive. Primul pas este acela de a dezarhiva intr-un folder nou primul set de arhive. Al doi-lea pas este acela de a dezarhiva al doi-lea set de arhive. In acest moment veti vedea ca v-a aparut un set de fisiere, unul dintre ele avand extensia .nrg . Acel fisier este imaginea mult cautata, pe care voi montati cu ce program doriti pentru a o putea folosii. Personal eu folosesc pentru dezarhivare winrar si pentru montarea imaginii Daemon tools.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu